Execut - Devize, liste de materiale sau echipamente, si situatii de plata

CRAIOVA, DOLJ 12, aprilie 2021

( 0 Recenzii )

 

Intocmesc devize, liste de materiale sau echipamente, si situatii de plata pentru: construcții, instalații, drumuri, rețele de apă și canalizare, restaurări de monumente istorice, sisteme de irigații in vederea participarii la licitații, sau pentru intocmirea ofertelor comerciale.

Pentru întocmirea devizelor folosesc programul Intersoft Deviz, pe care îl utilizez si pentru generarea centralizatoarelor, extraselor de resurse materiale, extraselor de utilaje si manopera, situațiilor de lucrări, listelor și fișelor tehnice pentru echipamente .

De asemenea, realizez ajustarea pretului contractelor conform modificarilor legislative din anul 2019 privind pretul minim pentru manopera in constructii ( intocmire adresa de inaintare catre Autoritatea Contractanta si calcul al valorii cu care se ajusteaza pretul contractului ).

Prețul devizelor este negociabil, în functie de complexitatea lor si de rapiditatea cu care doriți să fie întocmite.

Durata de realizare a devizelor este flexibilă în funcție de nevoile dumneavoastră.
Cod CPV 7131
TVA Neplătitor de TVA

eConstrucții folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii